fbpx
Annonce

Griezmann nød godt af mere fri rolle centralt

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.12.19

© Getty Images
// Antoine Griezmann

Antoine Griezmann har fået meget kritik for sit spil i Barca denne sæson, hvor han mest har spillet i angrebets venstre side. Her var han på papiret igen placeret mod Mallorca, men man så ham trække mere ind centralt i angrebet..

Der er ingen tvivl om, at Griezmann har set meget fastlåst ud i sit spil, når han spillet i angrebets venstre side. Måske var derfor man så en ham trække langt mere ind centralt i banen i sejren over Mallorca lørdag aften.

Hos Altético og når Griezmann spiller for Frankrig, spiller han centralt i angrebet, hvor han har nydt stor succes. Måske var det derfor man mod Mallorca så franskmanden spille længere inde mod midten. Man så ham nærmest ikke på venstre-siden.

Griezmann spillede da også en rigtig god kamp mod Mallorca, hvor det også blev til et mål, mens sammenspillet med holdkammeraterne fungerede rigtigt godt. Hvor det tidligere har set ud til, at Griezmann var meget fastlåst i venstre side, havde han måske havde tilladelse fra Valverde til at søge mere ind centralt mod Mallorca.

Det tegner mere til, at Griezmann er ved at finde sig til rette. Det vidner kampen i går aftes om og målkontoen der siger to scoringer i de seneste tre kampe for Barca.

.:FORSIDE:.