fbpx
Annonce

Griezmann spillede endelig fra start mod Real Madrid

Allan Stefan - 20.09.22

// Antoine Griezmann

Den franske verdensmester, Antoine Griezmann, har gennem hele sæsonen startet kampene for Atlético Madrid fra bænken, og først kommet på banen, når lystavlen på stadionet har passeret de 60 minutter. Men mod Real Madrid startede han inde og spillede hele kampen.

Der er blevet skrevet og sagt meget om Griezmann-sagaen og den fejde, der angiveligt er mellem Barca og Atlético Madrid. Konflikten mellem klubberne bunder i hvorvidt madrilenerne er tvunget til at udløse købsoptionen på de 40 millioner euro. Lige nu spiller Antoine Griezmann konsekvent kun en halv time i hver kamp for ikke at spille minimum 45 minutter, som det kræver i et vis antal kampe, før købsoptionen bliver obligatorisk for Atlético Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Griezmann-situationen har længe frustreret Barca-ledelsen, og en løsning kan meget vel blive den, som L'Équipe berettede om tirsdag, nemlig, at Barca vil føle sig nødsaget til at sænke den oprindelige pris de satte på franskmanden. Ifølge franske sportsavis L'Équipe skulle klubberne efter sigende været kommet til en konklusion og fundet et fælles ståsted, og det er muligvis derfor, at Griezmann fik muligheden fra start mod lokalrivalerne fra Real Madrid.

Trods forlydender om enighed mellem Barca og Atlético Madrid om et salg af Antoine Griezmann afviser madrilenernes præsident, Enrique Cerezo, at man har været i dialog med Barca om en ny pris for angriberen. Så det er fortsat gisninger og klubberne har ikke meldt noget ud til pressen endnu. 

Griezmann rejser sammen med Ousmane Dembélé og Jules Koundé til Frankrig for at spille de sidste to kampe af denne udgave af Nations League. De franske verdensmester gæster Danmark og Parken på søndag, hvor AC formentligt vil spille en stor rolle i det danske midterforsvar på Kasper Hjulmands-mandskab.

.:FORSIDE:.