Griezmann reddede Barca fra fiasko i Copa del Rey

FCBARCELONA.DK - 04.02.21

Antoine Griezmann har været udskældt næsten lige siden han kom til Barca, men i går var det ham der forhindrede at holdet røg ud af Copa del Rey. Den franske angriber spillede en glimrende kamp mod Granada og blev afgørende.

Havde det ikke været for Griezmann, havde overskrifterne i de catalanske aviser talt om krise og fiasko. I stedet glæder man sig nu over et utroligt comeback i de allersidste minutter af pokalkampen mod Granada.

Griezmann havde været aktiv gennem hele kampen, men ligesom sine holdkammerater manglede han heldet. Det så man blandet andet i det 82. minut, hvor han leverede et akrobatisk saksespark, som målmanden afværgede med en refleksredning.

Barca var bagud med 2-0, da Messi i det 88. minut fandt Griezmann i feltet, hvor han trods en meget spids vinkel fik headet bolden på stolpen, hvorefter den ramte målmanden på benet og gik i mål. Her var heldet endelig med Griezmann og den vigtige scoring, der senere blev noteret som et selvmål af keeperen, gav holdet håb.

Da kampen kom ind i dommerens tillægstid, kom Griezmann i centrum igen, da han headede en pasning fra Messi videre til Alba, der kunne score det forløsende udlignende mål, der gav forlænget spilletid.

Men Griezmann var ikke færdig endnu, for i det 99. minut kom han højest og headede bolden i nettet til 2-3. Han sluttede også kampen flot af med et oplæg til Albas scoring til 3-5.

Dermed kunne franskmanden gå glad og tilfreds fra banen efter en af hans bedste kampe i Barca-trøjen.