fbpx

Granada må undvære to nøglespillere imod Barca

Peter Vyff - 07.10.23

// La Liga // Granada

Barca skal i morgen forsøge at fortsætte den ubesejrede stime på Los Cármenes imod Granada. Catalanerne stiller dog til start uden en række skadede spillere, ligesom hjemmeholdet også må undvære to normale startere på holdet.

Søndag spilles der sidste kamp i La Liga inden landskampspausen går i gang. Barca er det eneste hold i den bedste spanske fodboldrække, som endnu ikke har tabt en kamp, hvilket på nuværende tidspunkt rækker til en andenplads i ligaen - ét point efter Real Madrid.

Catalanerne ankommer til Los Cármenes med to sejre i bagagen efter at have slået Sevilla og FC Porto med to gange 1-0. Xavi håber dog helt sikkert på en noget mere målrig kamp imod Granada, der befinder sig på en 19. plads i La Liga med fem point efter de første otte kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hjemmeholdet må samtidig også undvære to nøglespillere til kampen imod Barca - det skriver avisen Mundo Deportivo. Granada stiller angiveligt til start uden anføreren Víctor Díaz, der har sin plads i forsvaret, samt den normale førstemålmand Raúl Fernández.

Den 35-årige Díaz har eftersigende pådraget sig en infektion i knæet der gør, at han ikke har kunne træne med holdet hele ugen. Skaden til Rául Fernández er noget mere alvorlig, da han har brækket sin finger, og forventes ude i en længere periode.

Barca er dog også selv hårdt ramt af skader til nøglespillere som Pedri, Raphinha, Frenkie de Jong og Robert Lewandowski. Xavi er derfor nødt til at tænke i alternative baner for at finde en passende startopstilling, især helt i front, hvor holdet har været stærkt afhængig af den polske landsholdsangriber.

.:FORSIDE:.