fbpx

Getafe-boss erkender interesse for Oriol Romeu

FCBARCELONA.DK - 29.12.23

// Oriol Romeu

Man har set mindre og mindre til Oriol Romeu i Barcas kampe, men det betyder ikke, at interessen for midtbanespilleren daler. I går erkendte Getafes præsident Ángel Torres uden tøven, at de har fokus på catalaneren.

Efter en udmærket start på sæsonen, er Romeu dalet gevaldigt i niveau og det har sendt ham ud på bænken. Stærke forlydender har sendt ham tilbage til Girona, hvor både deres præsident og træner offentligt har udtrykt et ønske om at få ham hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen


Girona er dog ikke ene om interessen for den 32-årige midtbanespiller. I går blev Getafes præsident direkte spurgt til rygterne om, at klubben fra Madrid vil have fingrene i Romeu.

'Intet er umuligt i fodbold. Der er ting der er svære, men intet er umuligt. Vi arbejder på fire eller fem forskellige fremskredne ting. Vi venter på at træneren vender tilbage og godkender det. Der kommer en eller to forstærkninger, hvis træneren er enig' lød svaret.

Dermed bekræftede Angel Torres reelt, at Oriol Romeu er en af de spillere de har i tankerne.

Spørgsmålet er så om Xavi er klar til at sende Romeu afsted allerede til januar, eller om han giver ham chancen for at løfte sit niveau i den sidste del af sæsonen..:FORSIDE:.