fbpx
Annonce

Gerard Piqué kom med på det officielle holdfoto

FCBARCELONA.DK - 05.11.22

// Gerard Piqué

I går blev det officielle holdfoto taget og selvom Gerard Piqué har meddelt sit stop i næste uge, tog han alligevel plads da billedet skulle tages. Det er sidste gang man ser klublegenden på et officielt holdfoto, i hvert fald som spiller.

Tilfældighederne gjorde, at det var planlagt at tage det officielle holdfoto i går i forbindelse med holdets træning. Fotoseancen kom dagen efter at Gerard Piqué havde chokeret alle med at melde et nærmest øjeblikkeligt karrierestop ud.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Da spillerne gjorde klar til at blive fotograferet, var Gerard Piqué helt naturligt med, også selvom det hele slutter for ham på tirsdag, når Barca spiller sin sidste kamp inden den lange VM-pause.

Piqué har stadig to kampe tilbage, i aften mod Almería på Camp Nou og altså mod Osasuna på tirsdag, et opgør der spilles i Pamplona. I går kom han med på det officielle holdfoto til en plakat, der muligvis får plads på væggen hjemme hos ham selv som et minde.

Spørgsmålet er dog om der venter flere holdfotos for Piqué i fremtiden. Han har tidligere luftet tanken om at blive præsident for klubben en dag, og da der er tradition for at præsidenten er med på fotoet, akkurat som Joan Laporta i går, kan det ikke afvises, at man får Piqué at se på flere holdfotos.



.:FORSIDE:.