fbpx
Annonce

Medie: Gavi er utilfreds med lønnen til nye spillere

Simon Arun Vrábel - 31.05.22

// Gavi

Forlængelsen med Gavi lader vente på sig og der nu nu været foruroligende stille i flere uger. Årsagen skulle angiveligt være, at midtbanetalentet er utilfreds med den løn, som han er blevet tilbudt af klubben.

Den sportslige ledelse har en lang liste af ting, som skal bringes i orden forud for den nye sæson og med kun tre måneder til at få det hele bragt på plads, er der ikke råd til alt for mange bump på vejen. En uforudset udfordring er dog opstået vedrørende forlængelsen af Gavis kontrakt, for det unge talent mener, at klubben prioriterer ham for lavt i forhold til både nye spillere samt forlængelsen af Sergi Robertos kontrakt.

Det tog noget tid for Barca at offentliggøre forlængelserne af Ansu Fati, Pedri og Araújos kontrakter, men i sidste ende lykkedes det og mange havde forventet det samme omkring Gavi. Det viser sig desværre ikke at være tilfældet, og så sent som i sidste uge var klubpræsident Laporta ude med en beskyldning om, at Gavis lejr har haft et tilbud om en forlængelse liggende på bordet flere uger. I forlængelse af denne offentlige beskyldning bringer avisen AS i dag nyheden om, at Gavis lejr er utilfreds med, at han må acceptere så lav en løn når man kigger på, hvordan klubben ellers bruger dens meget begrænsede økonomiske ressourcer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mere specifikt drejer det sig om Franck Kessié, som ikke kun kommer til klubben på en fri transfer, men den rutinerede midtbanespiller fra AC Milan må anses som værende en direkte konkurrent til de få pladser på midtbanen. Gavis lejr mener, at hvis man virkelig ønsker at satse på ham som fremtidens mand, så bør hans løn også afspejle dette. Derudover er man utilfreds med, at man vælger at indgå i dialog med Sergi Roberto om at forlænge hans kontrakt, for også han er direkte konkurrent til Gavi.

Sergi Roberto er som den eneste af de fire kaptajner i truppen ikke gået ned i løn og hans kontrakt står til at udløbe til sommer. En alvorlig skade har holdt ham ude i det meste af sæsonen og han står derfor blot noteret for 567 minutter fordelt på alle turneringer. Den seneste optræden i blaugrana var tilbage i slutning af oktober sidste år. Gavis lejr mener, at den sportslige ledelse i stedet burde bruge nogle af de sparsomme lønkroner på at forbedre den unge andalusers kontrakt i stedet for at forlænge med en 30-årige spiller, som har bidraget meget lidt til klubben i denne sæson.

Det falder helt sikkert ikke i god jord hos Laporta, hvis der er hold i denne historie, men samtidig bør man træde varsomt hvis man ikke vil miste det kun 17-årige talent. Specielt Liverpool står nemlig klar i kulissen og med det seneste Champions League-nederlag menes englænderne i højere grad at være villige til at investere i nye spillere denne sommer.

.:FORSIDE:.