Gattuso: 'Det bliver som at bestige Mount Everest'

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.08.20


Forud for returopgøret mod Barca i Champions League, udtrykker Napoli-træner Gennaro Gattuso stor respekt for catalanerne. Han mener, at det bliver som at bestige verdens højeste bjerg at spille mod Barca på Camp Nou.

'Vi ved, at det bliver meget svært for os. Vi kender Barca og ved hvilket slags hold de er og vi bliver nødt til at være skarpe såvel teknisk som taktisk i kampen. Det er måske ikke nok, men vi ved, at vi skal spille en rigtig god kamp med personlighed, og måske er det ikke engang nok' indledte Gattuso på pressemødet før kampen.

'At spille mod Barca på Camp Nou bliver som at skulle bestige Mount Everest. Vi ved hvordan vi skal spille med og uden bolden. Vi skal være klar over, at vi ikke bare kan angribe, fordi så bliver vi straffet' forklarede Napoli-træneren videre.

Læs her hvad Gattuso ellers kommenterede:

Forventninger til Barca:
'Jeg mener, at det faktum, at dette Barca-hold ikke har vundet noget giver dem mere styrke på grund af den mentalitet de har. De er vant til at vinde og de ønsker altid  at vinde. Barca har helt fantastiske spillere og de har også nogle unge spillere som kan gøre forskellen' sagde han videre.

Hvad synes du om Riqui Puig?
'Det er et spektakulært skue at se ham spille. Det er godt for fansene og for dem der elsker fodbold at se ham spille. Han er en ung mester og jeg elsker at se ham spille. Jeg har fulgt ham længe' sagde Gattuso om Barcas unge juvel, Riqui Puig.

Bliver Insigne klar til kampen?
'Torsdag deltog han i halvdelen af træningen og fredag var han med hundrede procent af tiden. Det bliver hans beslutning om han spiller, men hvis han ikke er hundrede procent klar, så spiller han ikke' afsluttede Gattuso om Insigne.

Spil på kampen hos bet365
- Barca vinder med 4-0: 21,00
- Messi scorer kampens første mål: 3,50
- Kampen afgøres i forlænget spilletid: 11,00
Spil ansvarligt +18

644x70

.:FORSIDE:.