fbpx
Annonce

Frenkie de Jong: 'Der skal handling bag vores ord'

Simon Arun Vrábel - 16.09.23

// Champions League // Frenkie de Jong

I dette års Champions League er Barca endt i en gruppe, som giver forhåbninger om avancement fra gruppespillet, men ifølge Frenkie de Jong er holdet kommet til et punkt, hvor resultaterne på banen bør tale for sig selv.

Tirsdag aften begynder den fineste europæiske turnering på ny, og efter to år uden avancement fra gruppespillet har dette års lodtrækning givet håb om bedre resultater. Frenkie de Jong mener dog, at man efter to skuffede år ikke længere er i en position hvor det giver mening at tale om mulighederne og potentialet, men at det nu kun er resultaterne på banen som tæller.

Det var i forbindelse med præsentationen af den nye dokumentar ’ FC Barcelona, a new era’, at tv-stationen Movistar Plus fik den blonde hollænder i tale om holdets forventninger til Champions League. Her var det en anderledes direkte midtbanespiller, som gav sit syn på sagen efter at holdet i to år i streg har måttet tage til takke med en tredjeplads i Champions League-gruppespillet og derfra den næstbedste europæiske turnering, Europa League.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi har ikke kvalificeret os i to år i streg til knockout-stadiet, så det giver ikke mening at tale en hel masse om mulighederne i Champions League. Der skal handling bag vores ord, og vi bliver nødt til at vise det på banen. Det er rigtigt, at gruppen i år ser nemmere ud end sidste år, og vi er selvsikre, men vi bliver nødt til at spille kampene først' udtalte en tydeligt målrettet hollænder inden han blev spurgt ind til denne sæsons helt store overraskelse, Lamine Yamal.

'Der er ingen tvivl om, at han besidder noget helt specielt, men han er samtidig meget ung. Han kan allerede give os enormt meget, men samtidig har han rigtig mange år foran sig, og ligesom alle andre er der mange ting, som han kan forbedre. Jeg har også selv ting som jeg skal forbedre, men hvis man arbejder hårdt og målrettet, så er der ingen grænser for, hvor højt du kan nå' fortalte De Jong, som selv oplever en af sine bedste perioder i blaugrana.

I denne sæson er Barca endt i Champions League-gruppe med FC Porto, Shakhtar Donetsk og Royal Antwerp.

.:FORSIDE:.