fbpx
Annonce

Frankfurt-træner: 'Den vigtigste kamp i min karriere'

Simon Arun Vrábel - 07.04.22

// Europa League

Forud for torsdagens Europa League kvartfinale på Commerzbank Arena holdt Frankfurt-træner Oliver Glasner onsdag pressemøde. Her gjorde han det klart, at kampen imod Barca er den hidtil vigtigste i hans karriere som træner.

Onsdag mødte den østrigske træner Oliver Glasner pressen, hvor han satte ord på, hvordan Frankfurt går ind til kampen imod Barca. Her har tyskerne bestemt ikke har tænkt sig at lægge sig ned på forhånd trods stor respekt for sin modstander. Samtidig fik Dembélés formkurve et par ord med på vejen, som indikerer, at den østrigske træner har forberedt sig godt forud for torsdagens kvartfinale.

På papiret er Barca storfavoritter forud for kampen på trods af, at første kamp spilles i Tyskland. Det får dog ikke tyskerne til at ændre deres taktik fundamentalt, siger Glasner. 'Vi ønsker ikke at forsvare de sidste 30 meter af banen i samtlige 90 minutter, men i stedet skal vi bruge vores styrker. Vi skal være effektive og vise, at vi kan skabe chancer’. Østrigeren er dog klar over styrkeforholdet imellem de to hold og at han er på en meget svær opgave og derfor betegner han da også kampen som ydertst vigtig. 'Der er den vigtigste kamp i min karriere. Jeg vil aldrig underskrive en uafgjort på forhånd uanset om jeg spiller imod Barca eller min fireårige datter' slog han fast.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca kommer til Tyskland med en flot 1-0 sejr over Sevilla i bagagen og det er en kamp, som Glasner tydeligvis har studeret sammen med flere andre nylige kampe, og Frankfurt-træneren er tydeligt imponeret. 'Man kan nu igen se Guardiola-fodbold fra hans storhedstid og nu er de (red. Barca) igen dem med mest boldbesiddelse i ligaen. Hvis de taber bolden, forsøger de at vinde den tilbage igen med det samme. I kampen imod Sevilla tabte Dembélé bolden tre gange hvorefter han genvandt den. Det er imponerende'.

Efter enorme spillemæssige problemer har Xavi, selv uden Messi, fået genindført tiki-taka på Camp Nou og det er en udvikling, som Glasner også giver et par ord med på vejen. 'Det har været interessant at se, hvordan Barca er kommet videre efter Messis exit, for det har ikke været nemt, men nu er det lykkedes. Det er fantastisk at se deres udvikling'.

Kickoff til den første af de to kvartfinaler er kl. 21.00 og kampen vises på TV2 Sport X.  

.:FORSIDE:.