fbpx
Annonce

Florentino Pérez: 'Barcelona skal nok klare sig'

FCBARCELONA.DK - 12.08.22

// Florentino Pérez

Barca kæmper en hård kamp for rejse sig ovenpå en kaotisk periode, der ikke ser ud til at være ovre endnu. Nu får klubben støtte fra en helt uventet kant, nemlig fra Real Madrids præsident Florentino Pérez.

Mens der er ro på bagsmækken i Real Madrid, både sportligt og økonomisk, hersker der kaotiske tilstande hos de hvides ærkerivaler i Barcelona. En elendig økonomi og problemer med at indskrive spillere præger billedet lige nu i den catalanske hovedstad.

Det får dog ikke Real Madrids præsident Florentino Pérez til at sende hånende bemærkninger mod ærkerivalerne, nærmest tværtimod.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Barcelona skal nok klare sig. Hvor skulle de ikke gøre det? I livet er der gode og dårlige økonomiske situationer, men det er en af verdens største klubber. Det er en solid klub og det kan godt være de befinder sig i en svær situation, men de har mekanismerne til at klare det. Det ønsker vi alle for spansk fodbolds skyld' udtalte Pérez i går ifølge avisen Marca.

'Barca er en stor klub og som jeg ser det, er vi de to bedste hold i verden. Når vi spiller El Clásico, er der 600 millioner der kigger med' fortsatte præsidenten.

Pérez er heller ikke bekymret over, at Barca har forstærket sig med Lewandowski. 'Det er en rigtig god spiller. Det er fænomenalt at han kommer, for alt hvad der fremmer La Liga er godt for fodboldverden' afsluttede han.

.:FORSIDE:.