fbpx
Annonce

Flere har i dag chancen for at sende Xavi et signal

Anders Lang Jensen - 18.01.24

 


I aften venter ottendedelsfinalen i Copa del Rey ude mod Unionistas fra den tredje bedste række i spansk fodbold. Det er en vigtig kamp for Barca, men en række breddespillere får også chancen.

I de defensive rækker har Xavi ikke så mange muligheder for at rotere, men den unge back Hector Fort ventes at få chancen sammen med Jules Kounde, Andreas Christensen og Alejandro Balde i forsvarskæden.

Artiklen fortsætter under annoncen


På midtbanen vil et par breddespillere i form af Oriol Romeu og Fermin Lopez også meget vel få chancen fra start. Frenkie de Jong ventes at være sidste mand på midtbanen i Xavis startopstilling til hollænderens kamp nummer 200 i blaugrana-trøjen.

Offensivt er der en del på spil for João Félix, der meget vel også starter inde, og portugiseren skal levere en god præstation for vise Xavi sine kvaliteter efter en dårlig formmæssig periode. Ligeledes får nytilkomne Vitor Roque meget vel sin første start for Barca, og brasilianeren har muligheden for at vise sit værd hurtigt overfor sine holdkammerater - og ikke mindst Xavi.

Dermed er der en god håndfuld spillere med meget på spil til torsdagens cupkamp, som ganske enkelt skal vindes set fra Barcas perspektiv. Samtidig kan disse spillere udnytte de svingende præstationer og spille sig længere ind i varmen og potentielt tættere på Xavis idealopstilling.

felix42

// Copa del Rey
.:FORSIDE:.