Ferran Torres: 'Vi vil vinde ligaen hurtigst muligt'

Simon Arun Vrábel - 02.04.23

// Ferran Torres

Det var en glad Ferran Torres som efter holdets sikre sejr over Elche mødte pressen. Ud over at sætte ord på sit eget mål, fortalte den spanske angriber at holdet går efter at afgøre ligaen så hurtigt som muligt.

Den spanske landsholdsangriber kunne, efter at have siddet over i de seneste par kampe, endnu engang nyde godt af en plads i Xavis startopstilling. Her viste angriberen, ligesom resten af holdet, ikke den store skarphed i første halvleg, men i anden halvleg sprudlede holdet og efter 70 minutters spil kom Torres da også på måltavlen, da han gjorde det til 0-4. Hans eget mål var da også noget af de første som journalisten fra Movistar+ spurgte Torres om.

Artiklen fortsætter under annoncen

’Da jeg modtog bolden fra Robert (red. Lewandowski) tog jeg et enkelt træk bagud og derfra tænkte jeg ikke videre over hvad der skete. Jeg sagde blot til mig selv, at det var min bold og heldigvis endte hele opspillet med, at jeg scorede et mål’, kom det meget ydmygt fra Torres, som i dagens anledning spillede i højreside af angrebet og det ville han omvendt hellere tale om.

’Jeg føler mig mere komfortabel når jeg spiller i højresiden, men jeg kan spille på alle tre positioner i angrebet. Jeg kan endda spille som falsk 9’er. Det er en god ting både for mig men også for resten af holdet at vi er så fleksible. Når træneren viser mig tillid vil jeg gerne betale tilbage og gøre mig fortjent til at kunne spille den næste kamp’, sagde Torres hvilket kunne tolkes som en hentydning til onsdagens vigtige El Clásico.

Afslutningsvis satte Torres ord på holdets forspring til Real Madrid, som nu er på hele 15 point og her var der ingen tvivl om holdets motivation og målsætning.

’Vi har en vigtig fordel mod Real Madrid og vi bliver nødt til at forsætte med at lægge yderligere tre point til i hver eneste kamp, for vi vil vinde ligaen så hurtigt som muligt. Intet er dog afgjort endnu og i fodbold kan alting ske, men det gode er, at det hele afhænger af os selv. Det eneste vi kan gøre er at forsætte med at vinde og så må vi se, hvornår vi kan lukke ligaen definitivt’, afsluttede den 23-årige angriber.

Målet lørdag aften var Ferran Torres’ 6. mål i denne sæson fordelt på samtlige turneringer. Det bringer ham op på en 6. plads på den interne topscorerliste, kun ét mål bag Pedri og Ansu Fati. Listen toppes af Robert Lewandowski som er noteret for 27 mål.