fbpx
Annonce

Ferran Torres: 'Vi gør arbejdet færdigt på Camp Nou'

FCBARCELONA.DK - 08.04.22

// Ferran Torres

Ferran Torres scorede torsdag et vigtigt mål, da Barca spillede 1-1 på udebane mod Eintracht Frankfurt i den første af de to Europa League kvartfinaler. Efter kampen talte catalanernes målscorer med pressen.

Læs Ferran Torres' udtalelser herunder.

Kampen:
'Vi må erkende, at Frankfurt var en særdeles vanskelig modstander her til aften. Det blev bestemt ikke nemmere af, at de bragte sig foran, men heldigvis formåede vi at slå tilbage. Derudover spillede vi på en forfærdelig bane, men det skal ikke være nogen undskyldning. Jeg synes, at vi skaffede os et godkendt resultat i den første kamp'.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Returen:
'Vi forventer en lige så vanskelig kamp på Camp Nou, for når man er så langt i turneringen er der kun gode hold tilbage. Vi tager dog herfra med et godt resultat og jeg er sikker på, at vi gør arbejdet færdig foran vores tilhængere. Vi er Barca og selvfølgelig skal vi gå videre. Vores mål er at vinde Europa League'.

Målet:
'Det er altid dejligt at score mål som angriber og især i en kamp som i dag, hvor vi virkelig skulle være tålmodige. En angriber lever af at score mål, men det vigtigste er altid holdet'.

.:FORSIDE:.