fbpx
Annonce

Ferran Torres: 'Jeg er glad for at kunne hjælpe holdet'

FCBARCELONA.DK - 07.03.22

// Ferran Torres // Elche

ps5 art


Ferren Torres scorede sit første mål for Barca i La Liga, da han i går satte den udlignende scoring ind efter en times spil i udebaneopgøret mod Elche. Efter kampen glædede han sig over målet og over at være kommet til Barca.

Torres har scoret både i Copa del Rey og Europa League siden sit skifte til Barca i januar måned, men det var først i går, at han kom på tavlen for blaugrana i ligasammenhæng.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg er meget glad for at have scoret dette mål og for at have hjulpet holdet til sejr. Vi havde bolden og mistede ikke tålmodigheden. Vi spillede som vi ønskede og til sidst kom resultatet' kom det fra ham.

Torres giver Xavi æren for, at det nu går meget bedre for holdet. 'Der er kommet en stor ændring med Xavi. Vi spiller som vi skal og det er træneren der har tændt håbet. Vi får de resultater vi ønsker. Jeg er meget glad for at være en del af dette hold og den udvikling der er' sagde han videre.

Ferran Torres scorede til 1-1 efter en times spil, men hans præstation var også præget af en 3-4 brændte chancer, hvor skarpheden manglede, noget der har kendetegnet hans første måneder i klubben.

.:FORSIDE:.