fbpx

Ferran Torres har scoret tre mål på 127 minutter

Simon Arun Vrábel - 19.09.23

// Ferran Torres

Ferran Torres, har i denne sæson endnu ikke spillet en hel kamp, men i stedet er han blevet Xavis mest effektive målscorer, for med fire indhop i tre kampe, har Torres kvitteret med hele tre mål.

I denne sæson er konkurrencen om en startplads i angrebet blevet enormt hård, og konsekvensen har været, at både Ansu Fati og Ez Abde har søgt andre græsgange. Ferran Torres har dog valgt at blive og kæmpe for sin plads, og i holdets sidste fire kampe har spanieren vist sig frem som den mest effektive angriber for Xavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


23-årig Ferran Torres har efter holdets femte spillerunde endnu ikke oplevet at spille 90 minutter på banen. Lørdag aften i hjemmekampen mod Real Betis belønnede Xavi angriberen med en startplads på bekostning af Lamine Yamal, som var startet de tre tidligere kampe. Heller ikke mod Real Betis fik Torres samtlige 90 minutter på banen, da han blev erstattet med Raphinha efter 63 minutter.

Således har Torres spillet 5 minutter mod Cádiz, 27 minutter mod Villarreal, 31 minutter mod Osasuna og 63 minutter mod Real Betis, hvilket til sammen giver 127 minutter plus tillægstid. Hvad der er bemærkelsesværdigt er, at Torres har kvitteret med hele tre mål på den korte tid, og det giver ham både en delt førsteplads på holdets topscorerliste samt en delt andenplads på La Ligas topscorerliste.

Mod Cádiz skulle Torres kun bruge fem minutter efter sin indskiftning, inden han scorede til kampens slutresultat på 2-0, og i den efterfølgende kamp ude mod Villarreal, scorede spanieren det vigtige udlignende mål til 3-3, inden Lewandowski fuldendte holdets comeback fra 3-2 til 3-4. Lørdag aften var så den første gang at Torres scorede et mål uden at komme ind på banen fra bænken, men kun en god time skulle han bruge på at finde netmaskerne.

Ferran Torres er således holdets mest effektive målscorer med tre mål på 127 minutter og til sammenligning har Lewandowski brug 450 minutter på at scorer ligeså mange mål. Resten af holdets målscorer har alle nettet en enkelt gang, og fælles for dem alle er, at de ikke har den samme effektivitet som Torres, der med sine tre mål på 127 minutter har et målgennemsnit på 43 minutter per mål..:FORSIDE:.