fbpx

Fem rekorder som Messi endnu mangler at tage

FCBARCELONA.DK - 18.07.21

© Getty Images
// Lionel Messi


Alt tyder efterhånden på, at Messi fortsætter karrieren i Barca, selvom det endnu ikke er officielt bekræftet. Han har gennem årene sat et vidt antal rekorder, men der er stadig fem rekorder som han endnu mangler at tage.

Ingen spiller i fodboldhistorien kan matche hvad Messi har præsteret og argentineren er som bekendt slet ikke færdig endnu. Det er ikke mange dage siden den enorme triumf ved Copa América, hvor Messi vandt sit første trofæ med Argentina og samtidig var slutrundens markant mest betydningsfulde spiller.

Messi har vundet alt med Barca og har samtidig sat et hav af personlige rekorder. Der er dog stadig fem rekorder der kan motivere ham, såvel med Barca som på det argentinske landshold.

Der er tale om følgende rekorder:

Flest titler:
På tværs af klubber og landshold har Dani Alves vundet 44 titler, hvilket er rekord. Messi er på 38, så seks titler skiller ham fra hans gode ven og tidligere holdkammerat i Barcelona.

Flest titler med samme klub:
Ryan Giggs nåede at vinde 36 titler med Manchester United, mens Messi har 35 med Barca. Her mangler altså kun en enkelt titel for at tangere den rekord.

Flest mål for et sydamerikansk landshold:
Her sidder legenden Pelé på den ældgamle rekord med 77 mål, en rekord som alle mente var umulig at slå. Messi nåede ved Copa América op på 76 mål, så det varer næppe længe før Messi skriver historie med de helt store bogstaver.

Antal kampe i Champions League med Barca:
Xavi nåede 151 kampe i Champions League i Barca-trøjen, mens Messi er noteret for 149. Den rekord får Messi i den nye sæson, hvis han som forventet forlænger.

Flest mål i Champions League:
Den rekord sidder Christiano Ronaldo på med 134 mål, mens Messi har scoret 120 gange. Messi har tidligere scoret 14 mål på en enkelt sæson i Champions League, så rekorden er ikke udenfor rækkevidde, men den kommer næppe i denne sæson.

.:FORSIDE:.