fbpx
Annonce

Får Messi endeligt et trofæ med Argentina i nat?

FCBARCELONA.DK - 10.07.21

Efter fire tabte slutrundefinaler i karrieren, står Messi i nat med muligheden for at vinde Copa América. Der er ingen tviv om, at et trofæ med det argentinske landshold vil fuldende Messis utrolige karriere.

Der venter et brag af en kamp når Brasilien og Argentina mødes i finalen ved Copa América, et opgør der fløjtes i gang kl. 02.00 dansk tid. For Messi er der tale om en enestående mulighed for at bryde forbandelsen, der har forhindret ham i at vinde et titel med det argentinske A-landshold.

Tre Copa América finaler og en VM-finale har Messi tidligere stået i, men alle er tabt. Derfor betyder nattens finale utrolig meget for holdets anfører, for en titel med Argentina er det sidste han mangler i en fantastisk karriere.

Messi har overstrålet alle ved Copa América og han har haft en enorm betydning for Argentinas vej mod finalen. Han har virket utroligt opsat og motiveret ved slutrunden og det har været tydeligt for alle, hvor meget det betyder for ham.

Alle argentinere håber at Messi også kan lede holdet det sidste skridt mod en sejr i Copa América, en titel som argentinerne ikke har vundet siden 1993.

Udover Messi har Barca Sergio Kun Agüero med for Argentina samt Emerson for Brasilien.

// Lionel Messi // Argentina
.:FORSIDE:.