fbpx
Annonce

Estadi Johan Cruyff overvejes til Gamper-opgøret

FCBARCELONA.DK - 29.07.21

© Getty Images
// Gamper

Efter at de catalanske sundhedsmyndigheder i går forbød tilskuere på Camp Nou til Gamper-opgøret mod Juventus, overvejer klubben nu at spille kampen på B-holdets bane Estadi Johan Cruyff.

Det var et slag i ansigtet på Barca, da det i går blev afgjort, at coronasituationen forhindrer tilskuere på Camp Nou den 8. august, når Juventus lægger vejen forbi. Der var givet tilladelse til 20.000 tilskuere og billetsalget var allerede godt i gang. Der meldes om, at der kun resterer få ledige pladser.

Hvis de catalanske sundhedsmyndigheder ikke ændrer holding igen, skal Barca refundere alle solgte billetter og det vil gøre ondt, for klubben har brug for alle de indtægter de kan få.

Nu overvejer Barca angiveligt at flytte kampen til Estadi Johan Cruyff, for det er meget billigere at bruge det lille stadion end det mægtige Camp Nou. Det vil i givet fald være første gang siden Camp Nou blev indviet i 1957, at Gamper-trofæet ikke afgøres der.

Barca har spillet to træningskampe denne sommer på Estadi Johan Cruyff, mod Nástic og Girona. Her var det tilladt med tilskuere, dog kun 50%, svarende til 3.000. Det bliver sandsynligvis ikke tilladt til Gamper-opgøret på grund af de nye coronarestriktioner.

.:FORSIDE:.