fbpx

ESPN: PSG har sat pris på Neymar - 150 mio. euro!

FCBARCELONA.DK - 14.03.20

© Getty Images
// PSG // Neymar

Spekulationerne om Neymars fremtid og mulige skifte til Barca fortsætter. I følge amerikanske ESPN, er PSG nu klar til at sælge og de har sat et prisskilt på 150 mio. euro for den brasilianske angriber.

Er der hold i historien fra ESPN, vil det være et markant skifte i PSG's holding til Neymar, for indtil nu har de afvist alle henvendelser om brasilianeren. Nu skulle de imidlertid være klar til at sælge, vel at mærke hvis prisen er rigtig.

PSG's sportschef Leonardo er udmærket klar over, at Neymar til sommer kan bede FIFA træde ind i sagen og kræve at forlade den franske klub. Derfor har Leonardo nu indset, at de lige så godt kan sælge, hvis Neymar stadig vil væk.

Angiveligt skulle det være 150 mio. euro som PSG kræver og selvom det vil blive en af verdens højeste transfers, er det alligevel en pris der virker rimelig. I 2017 købte PSG Neymar fri fra Barca for 222 mio. euro og hans værdi vurderes at ligge på 170-180 mio. euro, hvis det er FIFA der skal fastsætte den.

Derfor vil 150 mio. euro ikke afskrække Barca. De kan sandsynligvis fået dækket det mest af beløbet ved at sælge Coutinho, der denne sæson er udlejet til Bayern München.

Meldingen om Neymars prisskilt vil derfor nok skabe aktivitet på kontorene på Camp Nou, specielt hos sportschef Eric Abidal. Det vil være naturligt at klubben beslutter, om de til sommer vil gøre et nyt forsøg på at hente Neymar tilbage.

.:FORSIDE:.