fbpx
Annonce

Eric Garciá: 'Vi viser en stigende formkurve'

FCBARCELONA.DK - 28.11.21

// Villarreal

instabar


Eric Garciá var en af de spillere der udtalte sig efter kampen i går aftes mod Villarreal. Her glædede han sig naturligt over de tre point og han kom med ros til Memphis og Coutinho for at afgøre kampen i slutfasen.

'Efter det 25. minut i første halvleg og frem til pausen havde vi det ldt svært, for her kunne vi ikke få bolden væk. Vi fik lidt bedre styr på det i anden halvleg og var lidt mere i kontrol som vi ønskede det' udtalte han til Barca TV.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Efter at de havde udlignet vidste vi, at de ville presse os, så jeg er meget glad for at Memphis fik scoret igen og at Coutinho kom ind og gjorde det godt' sagde han videre.

'Vi viser en stigende formkurve, selvom vi ikke vandt over Benfica. I dag gik vi efter de tre point og i morgen er der helt sikkert nogle hold der smider point' sagde han om kampen i toppen af ligaen.

Han blev spurgt, om heldet er begyndt at tilsmile Barca efter en svær sæsonstart. 'Det kunne være dejligt. Den fejl jeg lavede, kunne have kostet et mål, Stemningen blandt spillerne er bedre og vi skal fortsætte på denne måde med at forbedre os. Holdets selvtillid vokser når vi vinder og vi tror mere på hvad vi gør' svarede han.

.:FORSIDE:.