fbpx

Eric García: 'Vi lavede utilgivelige fejl'

FCBARCELONA.DK - 13.10.22

// Champions League // Eric Garcia

Den var en voldsomt skuffet Eric García, som efter onsdagens skuffende 3-3 kamp mod Inter talte med pressen. Her erkendte catalaneren, at man begik nogle utilgivelige fejl, som ikke må begås på dette niveau.

Eric García spillede hele kampen mod Inter onsdag aften og kunne fra første række se, hvordan personlige fejl blev afgørende for, at man kun fik 3-3 mod Inter og dermed spillede sig uhyre tæt på et tidligt exit af Champions League.

Artiklen fortsætter under annoncen


Læs forsvarsspillerens udtalelser her.

'I dag begik vi nogle utilgivelige fejl, som man ikke må begå på dette niveau. Det resulterede i et uafgjort resultat, som slet ikke var hvad vi skulle bruge. Vi er matematisk set ikke ude endnu, men det ser næsten umuligt ud. Vi skal dog fortsætte mens der stadigvæk er en chance'.

'Jeg synes, at vi første halvleg var hvor vi ønskede, men de personlige fejl og deres scoringer gjorde os meget ondt. Vi mistede kontrollen og blev straffet. I dag havde vi en kæmpe chance for at tage et stort skridt i gruppespillet, men vi fejlede'.

'Nu må vi komme videre og rette fokus mod mod ligaen, selvom dette er et hårdt slag for os. Nu skal vi tage til Bernabeu og kæmpe for at beholde førstepladsen' sagde García til slut.

.:FORSIDE:.