Eric García: 'Ter Stegen gav os sejren'

Anders Lang Jensen - 04.01.22

// Eric Garcia

ps5 art

En snæver men vigtig sejr på 0-1 blev søndag aften sikret ude mod Mallorca, hvor tyske Marc-André ter Stegen i slutfasen leverede en kampafgørende redning i Barca-målet. Han sikrede de tre point til Barca, mener Eric García.

Han har været udsat for kritik i en længere periode, men i den første kamp i 2022 leverede Marc-André ter Stegen en stor præstation i buret, hvor han blev kåret til kampens spiller. En stor redning i slutfasen holdt Mallorca fra fadet, og han får store roser af den defensive kollega, Eric García.

Artiklen fortsætter under annoncen

'Ter Stegen var spektakulær, og han gav os sejren i dag. Den sidste redning er 70 procent af vores sejr. Han har endnu en gang vist, at han er en målmand i verdensklasse' lød det fra García efter udesejren.

'De tre point er afgørende for os, når vi ved, at nogle hold foran os har mistet point i weekenden. Vi leverede fint i dag – specielt i første halvleg' slutter forsvarsspilleren.