fbpx

Eric García og Jordi Alba går en uvis fremtid i møde

Anders Lang Jensen - 16.04.23

© Getty Images
// Jordi Alba // Eric Garcia

Barca-ledelsen arbejder hastigt frem mod sommerens transfervindue, der kan komme til at byde på en række udskiftninger i truppen. Flere nuværende spillere har en mere uvis fremtid heriblandt Eric García og rutinerede Jordi Alba.

Jordi Alba er i denne sæson for alvor blevet overhalet som førstevalget på venstrebacken af Alejandro Balde, og med et kontraktudløb i 2024 kan Albas fremtid være oppe i luften den kommende sommer.

Barca vil forhandle om en markant lønnedgang med Jordi Alba, der er blandt de bedst tjenende spillere i truppen. Lykkes det ikke, vil ledelsen se på muligheden for at sælge Alba efter denne sæson for at spare spanierens store lønpakke.

Artiklen fortsætter under annoncen


Konkurrencen i det centrale forsvar er enorm, og det er så godt som sikkert, at Iñigo Martínez kommer til fra Athletic Bilbao. Dermed er Eric García for alvor ude i kulden som midtstopper i næste sæson, men en potentiel omskoling til defensiv midtbane kan ændre skæbnen.

Xavi er imponeret over Eric Garcías kvaliteter som defensiv midtbane, men med Ilkay Gündogan som mulig forstærkning kan Barca blive fristet af at sælge García, der kan have meget langt til spilletid både i forsvaret og på midtbanen i næste sæson.

Eric García ankom på en fri transfer, og dermed vil et muligt salg i det kommende transfervindue betyde meget for klubbens økonomi, da en transfersum vil være rent overskud i Barcas økonomiske regnskaber.

alba41

.:FORSIDE:.