fbpx

Er Christensen løsningen som Busquets' afløser?

Anders Lang Jensen - 27.06.23

// Andrés Iniesta

Sergio Busquets er fortid i Barca og ledelsen er på jagt efter en erstatning, mens truppen også mangler en potentiel backup til rollen. Her kan Andreas Christensen komme ind i billedet med sine tekniske kvaliteter som stopper.

I sin første sæson på Camp Nou har Andreas Christensen spillet fast som central forsvarsspiller, men tidligere specielt for det danske landshold har AC vist, at han teknisk også kan spille rollen som defensiv midtbane – netop den position Barca ser ud til at få udfordringer med ovenpå Busquets’ exit.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport ser Xavi og trænerstaben Andreas Christensen som en oplagt mulighed i truppen til midtbanepositionen, som Busquets efterlader. Barca jagter stadig et førstevalg til positionen på markedet, men AC kan vise sig som en backup-løsning i næste sæson.

Jules Koundé ventes at få mere spilletid i det centrale forsvar, hvor franskmanden i seneste sæson var højreback. Dermed kan Andreas Christensens rolle også bliver avanceret, hvor minutterne både bliver fordelt i forsvaret, men altså også potentielt som kontrollerende midtbane på Barca-holdet.

ac68

.:FORSIDE:.