fbpx
Annonce

Endnu en svær kamp for Frenkie de Jong

FCBARCELONA.DK - 27.07.22

// Frenkie de Jong // Juventus

Det må ikke være nemt at være Frenkie de Jong for tiden, for det går ikke helt for ham, som han selv havde håbet. Mod Juventus i nat startede han på ny på bænken og da han kom ind, var det til det centrale forsvar.

Frenkie de Jongs kvaliteter ligger på midtbanen, men Xavi har ikke givet hollænderen et eneste minut på midten i de tre kampe i USA indtil nu. Mod Juventus tog De Jong plads på bænken for tredje kamp i træk og da der var brug for ham, var det som afløser i det centrale forsvar.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I stedet benyttede Xavi Pjanic til midtbanen, en spiller der meget vel kan være på vej væk. Her havde det været oplagt at bruge De Jong i stedet, men sådan ville Xavi det ikke.

Barca-trænerens dispositioner hænger helt sikkert sammen med De Jongs kontraktmæssige situation. Klubben vil have ham væsentligt ned i løn eller også må han blive solgt. Indtil der kommer en afklaring her, kommer Frenkie de Jong næppe i spil til midtbanen.

Indsatsen mod Juventus viste samtidig med al tydelighed, at De Jong ikke er central forsvarsspiller af natur, selvom han også i Ajax-tiden spillede positionen ved flere lejligheder. De Jong var stærkt involveret i Juventus' 2-2 udligning og han begik også andre fejl i løbet af de 45 minutter han fik på banen.

Det er derfor ikke i forsvaret at fremtiden ligger for De Jong og Barca er da også på jagt efter en eller to forstærkninger mere til den bagerste kæde.

.:FORSIDE:.