fbpx
Annonce

En sejr i aften vil bringe en endelig 2. plads tæt på

FCBARCELONA.DK - 10.05.22

// La Liga

Det er helt op til Barca selv om de vil tage den eftertragtede andenplads i La Liga og i aften mod Celta hjemme på Camp Nou, kan de tage et stort skridt mod målet. Det er en mulighed der ikke må glippe.

Det har ikke været 100% overbevisende hvad Barca har præsteret på det seneste, selvom der er kommer nogle sejre i hus, der har sendt holdet op på andenpladsen i ligaen. Tre smalle sejre mod Real Sociedad, Mallorca og senest Real Betis er det blevet til, uden at holdet har imponeret.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca har fire point ned til Sevilla på tredjepladsen med tre runder tilbage. Derfor vil tre point i aften ikke afgøre andenpladsen definitivt, men det vil bringe Barca tæt på og det vil under alle omstændigheder lægge pres på forfølgerne fra Sevilla og Atlético Madrid, der begge spiller onsdag.

Vinder Barca over Celta samtidig med at Sevilla og Atlético onsdag sætter point til, er andenpladsen hjemme, men da Sevilla tager imod Mallorca og Atlético møder Elche ude, skal Barca nok ikke håbe på hjælp fra den kant.

Med sit forspring til forfølgerne står Barca med rigtig gode kort på hånden og det er en mulighed der ikke må glippe. Celta kommer til Camp Nou uden at have noget at spille for, for de kan hverken rykke ned eller nå Europa League pladserne. Der bør derfor være motivation til forskel i aften.

Andenpladsen er attraktiv fordi den giver en plads i den spanske Supercopa, hvor Real Madrid som mestre, samt Betis og Valencia som pokalfinalister, bliver de andre deltagere. Er man med i Supercopa giver det muligheden for et trofæ og en del penge for blot at være med.

Kampen mod Celta fløjtes i gang kl. 21.30 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.