fbpx
Annonce

Emerson takker for sin korte tid i Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 03.09.21

© Getty Images
// Emerson

Emerson fik ikke den tid i Barca han nok havde håbet på, da han på transfervinduets sidste dag til stor overraskelse blev solgt til Tottenham. Nu takker den tidligere Barca-spiller for sin korte tid i den catalanske storklub.

Det var Emersons barndomsdrøm at skifte til Barca. Som barn spillede han i Barcas trøje og drømte om at spille for klubben. Den drøm blev gjort til virkelighed, da catalanerne tidligt på sommeren hentede højre backen til Camp Nou.

Det blev dog til en meget kort tid for Emerson i Barca. Det er nok svært at finde andre spillere end Emerson, som har været Barca-spiller i kortere tid end ham. I et opslag på Instagram takker Emerson nu for støtten og for sin tid i de blå og røde farver.

'Nå, Barcelona, vores tid sammen blev meget kort. Jeg tror, at i var klar over, at min barndomsdrøm var at spille i jeres trøje, møde fansene og at kunne kalde Barcelona for mit hjem.

Den dreng, som da han var lille, bar rødt og blåt, åbnede sine øjne og fandt sig selv som en voksen mand, klar til at hjælpe jer og ære jer med alt hvad I fortjener.

Vi alle ved, at drømme ikke har nogen størrelse, de har ingen form eller tid. Jeg vågende op. Og det der så skete var, at jeg modtog al den kærlighed fra fansene, fra holdkammeraterne fra klubben, jeg spillede på jeres bane med stor længsel.

Tak til jer for at have oplevet en lille smule af det jeg altid har forestillet mig. Vi ved aldrig hvad vi kan forvente. Vi ved aldrig om drømmen er en bid af virkeligheden eller om virkeligheden er en del af en drøm.

Op med humøret, Barcelona! Jeg vil gerne takke jer for at tro på drengen med drømmen...'.

Det er endnu ikke kommet frem hvad der fik Emerson til at forlade Barca. At dømme ud fra hans afskedshilsen til klubben og fansene er det svært at tro på, at Emerson forlod Barca med sin gode vilje.

.:FORSIDE:.