fbpx
Annonce

Elche har ikke scoret mod Barca i 43 år!

FCBARCELONA.DK - 24.02.21

© Getty Images
// Elche

Elches spillere har ikke meget at have selvtilliden i, når de i aften løber ind på Camp Nou til opgøret mod Barca. Holdet fra Murcia-regionen har nemlig en kedelig statistik når det gælder kampene mod netop Barca.

Der er næppe tvivl om at Elches spillere er blevet inspireret af Cádiz' 1-1 resultat på Camp Nou i søndags, for når de andalusiske oprykkere kan få point med hjem fra mægtige Camp Nou, kan Elche det vel også. Akkurat som Cádiz, rykkede Elche op i La Liga sidste sommer.

Elche var i 60'erne og 70'erne en fast bestanddel af La Liga, men siden har de haft svært ved at gøre sig gældende i den bedste række. Derfor er det sparsomt hvad der har været af kampe mod Barca i nyere tid.

Man skal tilbage til 1978 for at finde deres seneste scoring mod Barca. Den kom i et opgør hvor Barca vandt med knusende 5-1. Siden har de to hold mødt hinanden elleve gange her lyder den samlede målscore på 33-0 i Barcas favør.

Det er ikke længe siden at de to hold mødtes i det omvendte opgør i Elche. Det skete den 24. januar og her vandt Barca med 0-2 på scoringer af De Jong og Puig.

Kampen i aften spilles kl. 19.00 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.