fbpx

El Clásico vil altid være El Clásico - også i aften

FCBARCELONA.DK - 29.07.23

// El Clásico // Real Madrid

Kampene mellem FC Barcelona og Real Madrid betrages som verdens største klubkamp, hvor hele verden følger med. Sådan bliver det også i aften, når de to ærkerivaler mødes i USA, også selvom der er tale om en træningskamp.

Det er AT&T Stadium i Arlington, Texas, der lægger græstæppe til El Clásico sent i aften dansk tid. Kampen fløjtes i gang kl. 16.00 i Texas, hvilket er kl. 23.00 i Danmark. Amerikanerne er strømmet til kampen og der er forlængst udsolgt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er tidligt på sæsonen, men det gør ikke interessen for verdens største klubkamp mindre. Alle ved at de to rivaler løber på banen for at vinde, for ingen ønsker at tabe El Clásico. Det gør kampen anderledes end andre træningskampe.

For Barcas vedkommende er det blot anden træningskamp denne sommer, mens Real Madrid har spillet to kampe i USA. Barca tabte som bekendt med 5-3 mod Arsenal, mens Real Madrid har besejret AC Milan med 3-2 og Manchester United med 2-0. Dermed ligner madrillenerne det mest formstærke hold.

Den aktuelle form betyder dog sjældent det store når det handler om El Clásico, for her stepper begge mandskaber altid op. Desværre vises kampen i Texas ikke på dansk tv..:FORSIDE:.