fbpx
Annonce

Drømmefinalen venter ved Copa América

FCBARCELONA.DK - 08.07.21

// Lionel Messi // Copa America


Det er en ren lækkerbisken der venter fodboldelskere i finalen ved Copa América. Det er nemlig de to sydamerikanske mastodonter, Brasilien og Argentina, der skal afgøre det prestigefyldte trofæ mellem sig.

Hvem er bedst i Sydamerika? Det afgøres natten mellem lørdag og søndag, dansk tid, helt præcist fra kl. 02.00, for dem der kan holde sig oppe så længe.

Her mødes to af verdens bedste landshold, nemlig Brasilien og Argentina, et indbyrdes opgør der af mange regnes for noget af det bedste man kan se, ikke mindst på grund af den rivalisering der findes mellem de to fodboldgale lande.

Begge hold kom planmæssigt videre fra gruppespillet uden de store komplikationer. De sluttede begge som etter i de respektive grupper og heller ikke i kvartfinalerne var de i store problemer.

Det ændrede sig i semifinalerne, hvor Brasilien hev en kneben 1-0 sejr hjem over Peru, mens Argentina måtte ud i straffespark mod Colombia for at komme i finalen.

Finalens to største profiler er indiskutabelt Neymar og Messi. De to nære venner kommer således til at stå overfor hinanden i et opgør, som ingen af dem ønsker at tabe. Det giver finalen en ekstra kant.

Barca er repræsenteret på begge landshold. Messi og Aguëro er med hos Argentina, mens Emerson er med i Brasiliens trup.

.:FORSIDE:.