fbpx

Diskret debut til Gündogan og Romeu

FCBARCELONA.DK - 27.07.23

// Arsenal // Oriol Romeu // Ilkay Gundogan

Ilkay Gündogan og Oriol Romeu startede begge inde i morgenens træningskamp mod Arsenal, men de to nytilkomne spillere fik begge en diskret debut og nåede ikke for alvor at gøre sig gældende.

Xavi ønskede at se sine to nye spillere i aktion fra start mod Arsenal. Oriol Romeu fik som ventet pladsen på den defensive midtbane, mens Gündogan blev placeret på den offensive midtbane og skulle styre det catalanske spil sammen med Pedri.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var dog en svær opgave at løse for de to spillere, for det var tydeligt, at de ikke fandt sig helt godt til rette i Barcas spil på dette tidlige tidspunkt af sæsonen. Gündogan forsøgte ganske vist med et par dybdepasninger til sin tidligere holdkammerat i Dortmund, Robert Lewandowski, men det kom der ikke noget ud af.

Oriol Romeu gjorde hvad han kunne for at spille sikkert, men Arsenal var i klart bedre form end det catalanske mandskab og så var det svært at stoppe englænderne.

Allerede sent lørdag aften får de to nytilkomne spillere en ny mulighed for at vise sig frem og finde ind i det catalanske spil, når Barca og Real Madrid mødes i El Clásico i Texas..:FORSIDE:.