Det var de unge fra B-holdet der reddede Barca

FCBARCELONA.DK - 19.12.21

// Elche

Barca var på noget af en rutchebanetur mod Elche, hvor de spillede en flot første halvleg og kom foran, for derefter at smide føringen væk. Kampen viste med stor tydelighed, at det er de unge spillere der leverer varen.

Barca kæmper bravt med at finde lidt stabilitet og hente de nødvendige resultater hjem og kampen mod Elche bekræftede dette billede. Det startede så godt med en første halvleg, hvor spillet endelig sprudlede og hvor det stod 2-0 ved pausen.

ps5 art

Det var især de unge spillere fra B-holdet der viste sig frem. Først satte Ferran Jutglá hovedet på et hjørnespark til 1-0 målet og kort efter var det Gavi der viste høj klasse med en 2-0 scoring, som han skabte selv.

Barca var på vej mod en sikker sejr, men 90 håbløse sekunder af forsvaret gav Elche to scoringer og så stod det pludselig 2-2. Holdet var rystet og i en sådan situation vil det ofte være de erfarne spillere der træder i karakter.

I stedet var det holdets unge spillere der gik forrest i jagten på et sejrsmål. Det lykkedes i det 86. minut, hvor Gavi energisk fik lagt bolden ind foran mål til Nico, der hårdt presset gjorde det til 3-2.

Dermed var det de unge spillere der reddede Barca mod Elche. De mere erfarne som Ter Stegen, Alba, Busquets og De Jong havde ingen stor aften på Camp Nou og de kan glæde sig over, at klubbens unge talenter havde kvaliteterne til at løse opgaven og hente de tre vigtige point.

Det blev en aften hvor Gavi var kampens højdepunkt, og hvor Jutglá, Nico og Abde alle spillede blændende og gjorde foreskellen.