Det udskudte præsidentvalg er dårligt nyt for Koeman

FCBARCELONA.DK - 16.01.21

© Getty Images

I går besluttede Barca at udskyde præsidentvalget den 24. januar som følge af corona restriktionerne og derfor får Barca ingen ny præsident inden transfervinduet lukker. Det stiller Koeman i en svær situation.

Myndighedernes restriktioner forhindrer en stor del af Barcas medlemmer at afgive sin stemme ved præsidentvalget den 24. januar og derfor så klubbens midlertidige ledelse ingen anden udvej, end at udskyde det. Man ved endnu ikke hvornår det holdes i stedet.

Givet er det dog, at der ikke kommer en ny præsident inden transfervinduet lukker den 31. januar. Ronald Koeman har ved flere lejligheder fortalt, at han har en liste klar med spillere han ikke behøver og spillere han gerne vil købe, som den nye præsident skulle forholde sig til.

Den liste kan han ikke bruge til meget nu, for den midlertidige ledelse kan ikke tage store afgørende beslutninger og der er tradition for, at der ikke sker spillerkøb uden en præsident i klubben.

Derfor ser det svært ud for Koeman at få sine ønsker opfyldt i januar måned. Det er dog en helt ekstraordinær situation, så måske den midletidige ledelse vælger at bryde traditionerne, men det kan kun tiden vise.

.:FORSIDE:.