fbpx

Dest: 'Svært at komme tilbage når Xavi er der'

Anders Lang Jensen - 18.01.24

© Getty Images
// Sergiño Dest

Sergiño Dest er i denne sæson udlejet fra Barca til hollandske PSV, hvor højrebacken nyder stor succes som fast mand. Der er mulighed for at gøre skiftet permanent, og Dest forklarer ærligt, at en retur til Barca ikke ligger i kortene.

PSV fører solidt den hollandske liga med hele 12 point ned til Feyenoord, og Sergiño Dest har spillet en vigtig rolle. Hollænderne har muligheden for at købe Dest permanent, hvilket Barca helt sikkert håber på, da backen ikke indgår i Xavis planer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Amerikaneren forklarer også selv, at det ikke nødvendigvis er planen at komme tilbage på højeste europæiske niveau i Barca efter sæsonen. 'At komme tilbage til Barca sker kun, hvis situationen ændrer sig dernede. Xavi er der stadig og så vil det blive svært at komme tilbage’, udtaler Sergiño Dest til hollandske Voetbal International.

’Både Barcelona, PSV og jeg selv har noget at skulle have sagt og lige nu er det for tidligt at snakke om et skifte til sommer. Så jeg har fuldt fokus på PSV, og når sæsonen er færdig, kigger vi på fremtiden. Måske bliver jeg, måske tager jeg væk’ fortsætter han.

’Alle spillere har målsætninger, og alle vil spille på højeste niveau, hvilket også tiltaler mig. På den lange bane vil jeg gerne tilbage til det niveau, jeg kom fra, men i denne sæson skal jeg bare nyde det’, slutter Dest.

Dest leverede ikke varen under Xavi, og et permanent salg er uden tvivl planen til sommer specielt efter en, indtil videre, flot sæson for PSV-mandskabet, hvor prisen på amerikaneren bør stige.

dest12

.:FORSIDE:.