fbpx
Annonce

Deschamps: 'Håber Griezmann får en ny position'

FCBARCELONA.DK - 02.09.20

// Antoine Griezmann


I går kommenterede den franske landstræner Deschamps Griezmanns problemer i Barcelona. Han håber at angriberen får en ny position med ankomsten af Koeman, så han kan præstere som på landsholdet.

Griezmanns første sæson i Barcelona var en noget blandet fornøjelse for angriberen. Han scorede en del mål, men det var tydeligt, at han havde svært ved at finde sig til rette i spillet. Det betød alt for mange anonyme kampe i løbet af sæsonen og det medførte kritik fra pressen og tilhængerne.

Lige nu er Griezmann med det franske landshold, der spiller to kampe her i starten af september. I går kommenterede landstræner Didier Deschamps Griezmanns situation.

'Med en ny træner kommer der nye ideer. Jeg håber de placerer ham på en position hvor han kan præstere og vise sine kvaliteter. Der har ikke været problemer hos os på landsholdet, for her ved han præcist hvad vi ønsker af ham' sagde han.

Deschamps tror ikke, at al snakken omkring Messi vil påvirke Griezmann. 'Jeg skal have talt med Griezmann, som jeg gør med resten af spillerne. De har alle forskellige oplevelser i deres klubber og det taler vi om, men jeg har ingen specielle beskeder til ham. Lige nu er alt usikkert og ingen ved hvad der sker, om Messi fortsætter eller ikke' afsluttede Deschamps.

Noget tyder på at Deschamps og Griezmann får sin vilje, for der er forlydender om, at Koeman vil bruge Griezmann på samme position hos Barca, som han har på landsholdet.

.:FORSIDE:.