fbpx
Annonce

Derfor er lodtrækningen skidt for Xavis projekt

FCBARCELONA.DK - 26.08.22

// Champions League

Det blev noget nær den værst tænkelige Champions League lodtrækning for Barca, da Bayern, Inter og Plzen også kom i gruppe C. Spørgsmålet er om Xavis projekt allerede i efteråret er klar til så store opgaver.

Xavi er godt i gang med at forme et nyt storhold, der skal kunne kæmpe med om alle titler efter nogle sæsoner med store skuffelser. Den helt store drøm er naturligvis at vinde Champions League, noget som klubben ikke har præsteret siden 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det vil dog tage tid at få holdet til at fungere som Xavi gerne vil have det. Der var problemer mod Rayo Vallecano for et par uger siden, mens det gik langt bedre mod Real Sociedad i sidste weekend. Indlysende er det dog, at meget skal forbedres og de nye spillere skal finde sig til rette. Den slags tager tid.

Derfor havde det været bedst for Xavi, hvis hans hold havde trukket nogle lidt mere overkommelige modstandere. Fra første lag kunne man have trukket hold som Ajax, Frankfurt eller Porto, mens man fra tredje lag nok havde foretrukket Salzburg eller Sporting de Portugal.

Nu skal de i stedet op mod hold fra øverste hylde i eurpæisk fodbold, nemlig Bayern München og Inter. Det virker tidligt for Xavis projekt at skulle matche disse mandskaber allerede nu i så afgørende kampe.

De seks kampe Barca skal igennem spilles fra starten af september til starten af november. Her bliver Xavi og hans projekt for alvor udfordret og det bliver spændende at om de kan løfte opgaven eller om det er for tidligt med en så markant udfordring.



.:FORSIDE:.