fbpx
Annonce

Derfor er kampen mod Cádiz så farlig

FCBARCELONA.DK - 10.09.22

// Cadiz

Cádiz ligger absolut sidst i La Liga med fire nederlag i de fire første runder. Derfor kunne andalusierne ligne en overkommelig opgave for Barca, men i virkeligheden er der tale om en farlig kamp for catalanerne.

Barca er særdeles godt kørende med store sejre i de seneste fire kampe, mens Cádiz har tabt alle deres fire kampe i ligaen uden at score et eneste mål. Deres målscorer lyder på 0-10. Derfor vil det da også være en sensation af de store, hvis Xavi og hans spillere ikke kan rejse hjem med alle tre point i aften.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alligevel er der grund til at tænde en advarselslampe, for måske det ikke bliver så nemt alligevel. En af årsagerne er, at Barca undervurderer Cádiz og har tankerne på tirsdagens svære udekamp mod Bayern München. Det er sket utallige gange tidligere i fodboldhistorien at små hold har overrasket mod store hold, der stod foran en afgørende og svær kamp.

Dernæst er statistikken på Cádiz' side når det gælder indbyrdes kampe i nyere tid. De seneste fire kampe mellem de to mandskaber er endt med to sejre til Cádiz og to uafgjorte. Barca har altså ikke vundet i de seneste fire forsøg, trods en massiv favoritværdighed.

Dertil kommer at Xavi forventes at spare spillere med henblik på kampen mod Bayern, selvom han på sit pressemøde i går forsikrede om, at han har 100% fokus på Cádiz.

Der venter derfor en kamp hvor Barca skal bevise at de kan holde koncentrationen og bevare fokus mod ligaens bundprop.

.:FORSIDE:.