fbpx
Annonce

Derfor er kampen mod Cádiz så farlig for Barca

FCBARCELONA.DK - 13.04.24

 


På papiret ligner det en overkommelig opgave, når Barca i aften møder Cádiz på udebane, for andalusierne ligger under nedrykningsstregen. Det bliver dog næppe nogen nem opgave for Xavi og hans spillere.

Der er rigtig meget der taler for, at Barca kan få en svær aften i Cadiz, ikke mindst fordi opgøret ligger midt imellem de to Champions League kvartfinaler mod Paris Saint-Germain.

Barca-spillerne går ind til kampen i aften med træthed i kroppen, ligesom de mentalt også naturligt er påvirkede af det store pres de to PSG-kampe medfører. Derfor kan det blive svært at bevare fokus og koncentration i aften.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det bliver ikke nemmere af, at Barca må undvære Lewandowski, Cancelo og Martínez, der alle har karantæne. Derudover risikerer Sergi Roberto og Andreas Christensen karantæne i El Clásico om en uge, for de har begge samlet sig fire gule kort denne sæson. Derfor skal de passe ekstra på i aftenens kamp.

Selvom Cádiz ligger under nedrykningsstregen, har andalusierne vist gode takter på det seneste, med kun et enkelt nederlag i de fem seneste kampe. For en måned var de sågar i stand til at sende Atlético Madrid hjem med et 2-0 nederlag og det er en klar advarsel til Xavi og hans spillere i aften.

Barca har dog ikke råd til at smide point i aftenens kamp, for de har brug for at vinde, hvis de vil holde liv i den spinkle chance for et mesterskab.

Aftenens kamp fløjtes i gang kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.

xavi79F

// Cadiz
.:FORSIDE:.