fbpx
Annonce

Der forventes rotationer mod Viktoria Plzen

FCBARCELONA.DK - 04.09.22

// Viktoria Plzen

Onsdag tager Barca hul på Champions League gruppespillet og selvom det er vigtigt at komme godt fra start når Viktoria Plzen gæster Camp Nou, forventes det Xavi ændrer en del på holdet for at docere kræfterne.

Barca leverede en solid præstation lørdag aften i La Liga, da Sevilla blev besejret med 3-0 på Sánchez Pizjuan. Onsdag aften gælder det så Champions League, hvor tjekkiske Viktoria Plzen lægger vejen forbi Spotify Camp Nou i den første runde af gruppespillet i Champions League.

Artiklen fortsætter under annoncen


Udover tjekkerne er Barca i gruppe med Bayern München og Inter, så der er ikke råd til at smide point onsdag aften. Alligevel forventes det, at Xavi ændrer en del på holdet for at give pause til nogle af de spillere der har spillet meget.

Fire spillere er startet på banen i alle fire kampe i ligaen, nemlig Eric García, Araujo, Gavi og Dembélé, så de vil være oplagte at spare i onsdag aften. Eric García er oplagt, for han måtte udgå mod Sevilla med en forstrækning. Også Gavi oplevede problemer med krampe.

Hvis både García og Araujo får en pause blive det spændende at se, om Gerard Piqué får sine første minutter denne sæson.




.:FORSIDE:.