fbpx

Der er stor interesse for Marc Cucurella

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.03.20

© Getty Images
// Cucurella

Marc Cucurella er i gang med en forrygende sæson under José Bordalás ledelse i Getafe og hans præstationer er ikke gået ubemærket hen rundt omkring i Europa. Cucu tiltrækker sig opmærksomhed fra flere store klubber.

I sidste sæson var Cucurella, med kælenavnet Cucu, udlejet til Eibar, hvor han gjorde det godt. Det samme er tilfældet for den Barca-ejede i Getafe, hvor han nu er på lån. De gode præstationer ser ud til at føre til en ny klub igen i næste sæson.

Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo vil Getafe købe Cucurella fri af Barca for at sælge ham videre efter sæsonen, da flere store klubber som Atlético, Sevilla, Chelsea, Napoli, Borussia Mönchengladbach og Leverkusen er ude efter den unge catalaner.

Getafe kan købe Cucurella fri af Barca for kun seks mio. euro, hvilket madrilenerne har tænkt sig at gøre. Hvis de så sælger ham videre får Barca 40% af salgssummen, hvilket kan gå hen at blive et stort beløb.

Cucurella er på lån i Getafe fra Barca, men catalaneren, der både kan spille venstre back og venstre kant, ser ikke ud til at have en fremtid i Barca, hvor Barca allerede har Jordi Alba og Junior Firpo.

.:FORSIDE:.