fbpx
Annonce

Memphis Depay: 'Vi får vendt situationen'

Anders Lang Jensen - 06.10.21

// Memphis Depay

Hollandske Memphis Depay har været en vigtig mand i angrebet siden sit skifte til Barca, men sammen med resten af holdet har han haft en dalende form. Offensivspilleren er dog sikker på, at Barca får vendt den dårlige udvikling.

I en snak med mediet ESPN blev Memphis spurgt om han fortryder sit skifte til Barca på nuværende tidspunkt.

'På ingen måde – det her er Barcelona. Det er svært at forstå, hvor stor den her klub reelt er, og hvad det betyder for en spiller at tage hertil. Jeg vil aldrig nogensinde fortryde det’, svarede hollænderen.

'Trods vores nuværende resultater er jeg meget glad i klubben. Det har været udfordrende, men folk reagerer, som om sæsonen er slut. Der er mange kampe tilbage, og alt er åbent. Men som hold føler vi et stort ansvar' sagde han videre.

'Vi ved, hvordan situationen er lige nu, og vi ved, det er svært med unge spillere og mange skader. For en klub som Barca er det en ny situation, men jeg er ikke bekymret. Jeg er sikker på, at vi får vendt tingene igen' sluttede Memphis

Barca har offensive problemer og har ikke scoret i 4 af de sidste 6 kampe. Memphis Depay er topscorer med 3 mål i 9 kampe denne sæson.

.:FORSIDE:.