fbpx
Annonce

Depay: 'Jeg kan godt lide at blive kaldt en rebel'

FCBARCELONA.DK - 29.07.21

// Depay


Memphis Depay har fået en fin start i Barca, hvor han i sommerens anden træningskamp mod Girona scorede i sin debut. Hollænderen er dog også vant til modstand og betegnes af nogle som en rebel - en betegnelse han godt kan lide.

I et interview med den catalanske avis Sport blev Depay blandt andet spurgt til, hvorfor nogle betegner ham som en rebel både på og udenfor fodboldbanen. Til det spørgsmål svarede hollænderen følgende:

'Det gør mig ingenting, at folk kalder mig for en rebel. Jeg synes ofte, at ordet rebel bruges negativt, men faktisk mener jeg, at det på en fodboldbane er en positiv ting at have' sagde Depay.

'Jeg tror næppe, at en spiller som Luis Suárez havde scoret så mange mål og vundet så mange titler, hvis han havde været den flinke og stille dreng i klassen. Jeg forstår ikke, hvor ordet rebel skal have en negativ klang' forklarede den hollandske angriber.

Depay blev også spurgt til hans første uge i Barcelona. 'Jeg har haft det fantastisk og modtagelsen har været utrolig positiv. For mig en det en velsignelse at være her. Det er klart, at det er trættende at lave så mange interviews og deltage i så mange events, men jeg gør det med energi og tålmodighed. Jeg har virkelig nydt min første uge i Barca og min første kamp' sagde han til slut.

.:FORSIDE:.