fbpx

Avis: Spansk Supercup spilles i Saudi Arabien

FCBARCELONA.DK - 11.11.19

© Getty Images
// Supercup

Selvom det endnu ikke officielt bekræftet, tyder alt på, at den spanske Supercup til januar bliver henlagt til Yeda i Saudi Arabien. Her er der store pengepræmier at spille om for de fire deltagende hold.

Denne sæson spilles den spanske Supercup i et 'Final Four' format, hvor Barca, Valencia, Atlético de Madrid og Real Madrid mødes i to semifinaler og en finale. Kampene spilles fra den 8. til den 12. januar.

Hvor de tre kampe skal spilles er ikke officielt meldt ud, men avisen Marca fortæller, at det kommer til at ske i Saudi Arabien i byen Yeda, der er den næststørste by i landet.

De Saudi Arabiske arrangører har fået turneringen ved at lokke med rigtig store pengepræmier. Der skulle angiveligt være tale om 12 mio. euro til de to finalister og små 9 mio. euro til de to tabende hold.

Til sammenligning ville Barca have tjent omkring 3 mio. euro på det gamle format i den spanske Supercup med en ude og en hjemmekamp, så der er tale om en både økonomisk og sportslig attraktiv turnering.

Lodtrækningen til de to semifinaler finder sted i eftermiddag. Her forventes det også bekræftet, at kampene spilles i Saudi Arabien.

.:FORSIDE:.