fbpx
Annonce

Deco: ’Vi sælger ikke spillere i januar’

Simon Arun Vrábel - 05.01.24

 


Inden kampen imod Las Palmas lod Barcas sportsdirektør Deco sig interviewe. Udover at kommentere på bænkpladsen til João Félix og nytilkomne Vitor Roque, udtalte han sig også om januars transfervindue.

Lige siden Deco blev sportsdirektør i Barca, har han haft for vane at rejse med holdet til samtlige udekampe for at støtte spillerne, og kampen på Gran Canaria imod Las Palmas var ingen undtagelse.

Her lod Deco sig interviewe at tv-stationen Movistar, som allerførst ønskede portugiserens kommentar til den bænkplads, som João Félix måtte tage til takke med på bekostning af Ferran Torres.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Igennem sæsonen har der været mange ændringer på holdet, og João har spillet mange gode kampe. Det har Ferran også. Félix kan helt sikkert gøre en stor forskel, hvis han kommer på banen i løbet af anden halvleg’, kom det diplomatisk fra Deco.

’Generelt set har juleferien været god for spillerne, som har fået en pause fra det mentale pres. Forhåbentligt kommer de nu tilbage med en masse sejre, så vi kan indhente nogle af de point, vi har tabt. Vores konkurrenter har vundet deres kampe, så nu skal vi også vinde vores’, udtalte Deco inden kampen mod Las Palmas.

Herefter blev han bedt om at talte om vinterens transfermarked og allerførst holdets nye angrebstalent, Vitor Roque.

’Han er en ung spiller, som kunne være kommet til sommer, men på grund af Gavis uheldige skade, tilslutter han sig os allerede nu. Han er en spiller, som vi tror rigtig meget på, men igen, han er ung, så vi skal give ham ro og have tålmodighed, men han er en spiller, som har en masse mål i sig’, udtalte Deco, inden han skød alle rygter om spillersalg i januar ned.

’Vi kommer ikke til at sælge spillere i januar. Om der kommer forstærkninger, vil afhænge af hvad vi kan inden for fair play reglerne. Der er mange spillere som vi godt kan lide, men vi skal fokusere på dem vi har' afsluttede han.

// Deco
.:FORSIDE:.