fbpx

Deco: 'Vi ønsker at De Jong bliver her i mange år'

Simon Arun Vrábel - 24.09.23

// Deco

Forud for kampen imod Celta de Vigo gav Barcas nye sportsdirektør, Deco, et interview, hvor han blandt andet kom ind på Frenkie de Jongs kontraktsituation, forlængelsen med Xavi og fremtiden for Félix og Cancelo.

Barcas nye sportsdirektør, Deco, har i den grad fået en ilddåb i sin nye rolle, og selvom transfervinduet i øjeblikket ligger stille, så er der mange andre jern i ilden. Derfor blev portugiseren fanget inden startfløjtet til hjemmekampen mod Celta de Vigo, hvor han fik sat ord på flere forskellige spændende emner.

Det er ingen hemmelighed, at Deco har spillet en stor rolle i lejeaftalerne med João Cancelo og João Félix samt kontraktforlængelse med Xavi, Ter Stegen og Balde, og nu kigger den sportslige ledelse hen imod, at forlænge kontrakten med andre nøglespillere på holdet. Her mener den catalanske presse at vide, at Frenkie de Jong står øverst på listen, og det blev Deco derfor bedt om at kommentere, i et interview som Marca efterfølgende har bragt.

Artiklen fortsætter under annoncen


’De Jongs kontraktforlængelse? Han har stadigvæk denne sæson og to mere tilbage af sin kontrakt. Vi kan ikke kun tænke på nutiden, men også fremtiden og sandheden er, at vi ønsker at De Jong bliver her i mange år’, kom det lettere kryptisk fra Deco, inden han omvendt var mere klar i spyttet omkring Xavis forlængelse, som blev offentliggjort tidligere på ugen.

’En af vores største prioriteter var at forlænge kontrakten med Xavi, for det har han fortjent. Vi blev også nødt til at registrere spillere, og som den leder han er, så satte han sig selv sidst i køen’, kom det rosende fra Deco, som sluttede af med at sætte ord på fremtidsplanerne for de to Joãos, som den catalanske presse kalder dem.

’Den mulighed som bød sig, var en lejeaftale, og herfra er det en intern affære. Hvis alt går godt, så håber vi, at de bliver hos os, men sæsonen er kun lige begyndt’.

Den 45-årig Deco har tidligere været tilknyttet klubben som transferkonsulent, men i midten af august blev han officielt udnævnt som sportsdirektør, hvor han afløste Mateu Alemany fra starten af september. 

.:FORSIDE:.