fbpx
Annonce

Deco: ’Spillerne hjalp os til et godt transfervindue’

Simon Arun Vrábel - 05.09.23

// Deco

Efter søndagens kamp mod Osasuna mødte Deco pressen for første gang efter transfervinduet var lukket, og her roste han både Cancelo og Félix for deres indsats, for at få de økonomiske ender til at mødes.

Det var ikke kun spillerne som pressen var interesseret i at tale med, efter Barca havde vundet udekampen mod Osasuna, for Deco var til stede for første gang som sportsdirektør, efter at transfervinduet var lukket.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der har ikke været tid til at hvilke på laurbærrene for Deco, efter han for ganske få uger siden tiltrådte som sportsdirektør efter Jordi Cruyff. I portugiserens første transfervindue har Deco været involveret i lejeaftalerne af João Félix og João Cancelo og eftersom de begge fik deres debut søndag aften mod Osasuna, var tv-stationen DAZN interesseret i, at tale med den nye sportsdirektør om de to spillere.

’Cancelo har masser erfaring og han er en yderst rutineret spiller, som kender kampens forskellige faser utroligt godt. Dertil er han en spiller som bringer både kvalitet og konkurrence til holdet, og selvom vi ofte med succes har spillet med Koundé eller Araújo på højrebacken så havde vi brug for en spiller som ham’, indledte Deco om sin 29-årige landsmand.

’Det har helt generelt været svært, men spillerne hjalp os til et godt transfervindue. Dem som er kommet til klubben, har været villige til at opgive meget for at komme hertil, og de har forstået den rolle som de skulle spille, for at få tingene til at lykkedes, og at vi har haft brug for deres hjælp for at få de økonomiske ender til at mødes. Det har både Cancelo og Félix været gode eksempler på, men også vores kaptajn Ter Stegen har med sin kontraktforlængelse været et godt forbillede. Det er takket være ham, at vi har kunnet hente nye spillere' lød det.

João Cancelo spillede godt 30 minutter i søndagens kamp imens João Félix fik 10 minutter plus dommerens tillægstid. Dertil fik også Iñigo Martínez sin debut søndag aften på El Sadar..:FORSIDE:.