fbpx

Deco og Xavi mødes i morgen for at lukke forlængelse

Peter Vyff - 14.09.23

// Xavi // Deco

Der er blevet talt meget om Xavis forestående kontraktforlængelse og især længden af aftalen. Cheftræneren forventes dog at mødes med Deco i morgen for at diskutere de sidste detaljer, inden forlængelsen kan annonceres.

Selvom er endnu intet er blevet meldt ud tyder alt på, at Xavi snart får sin kontrakt forlænget. Den står på nuværende tidspunkt står til at udløbe næste år, men parterne er dog enige om at fortsætte samarbejdet, selvom der stadig skulle være nogle enkelte detaljer, der endnu ikke er færdigforhandlet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det drejer sig især om længden af Xavis kontrakt, da den muligvis kan komme i karambolage med reglerne for Financial Fair Play. Cheftræneren blev i starten meldt tæt på en toårig aftale, men efter længere tids spekulation ser det ud til, at der bliver tale om en etårig forlængelse istedet.

Sportsdirektøren Deco bekræftede forleden de igangværende forhandlinger, da han blev præsenteret i sin nye rolle som sportsdirektør: 'Xavi er en klubmand og han har gjort sig fortjent til sin kontraktforlængelse. Og når den er underskrevet, skal i nok få besked, men vi er alle glade' sagde portugiseren.

Og forlængelsen er angiveligt også tæt på, hvilket avisen Mundo Deportivo i dag også kunne afsløre. Xavi skal nemlig mødes med Deco fredag for at afslutte forhandlingerne. Parterne håber derfor at kunne offentliggøre forlængelsen senest i weekenden, som dermed betyder, at Xavi er at finde hos Barca indtil 2025.

.:FORSIDE:.