fbpx

Avis: Deco og Overmars talte om Vermeeren

Simon Arun Vrábel - 22.09.23

// Arthur Vermeeren

Da Barca tidligere på ugen tog imod Royal Antwerp i Barcelona, benyttede sportsdirektørerne for de to klubber, Deco og Mark Overmars, muligheden for at tale om Arthur Vermeeren, som man angiveligt overvejer til den fremtidige catalanske midtbane.

I dagene op til kampen gik der rygter om, at Barca har et godt øje til Arthur Vermeeren, da den sportslige ledelse med Deco i spidsen, allerede nu er i gang med at afsøge markedet for afløsere til Güdongan og Romeu.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den blot 18-årig midtbanespiller tiltrak sig allerede inden Royal Antwerp’s møde med Barca opmærksomhed i den catalanske presse, og nu fortæller avisen Mundo Deportivo, at der endda fandt et møde sted imellem de to klubber i forbindelse med Champions League-kampen tirsdag aften. Det skulle angiveligt have været sportsdirektørerne for de to klubber, Mark Overmars og Deco, som mødtes for at tale om mulighederne for den unge midtbanespiller.

Avisen fortæller, at mødet ikke havde nogen specifik agenda, og at der heller ikke blev talt om en pris for Vermeeren. I stedet gik samtalen udelukkende på det sportslige, og selvom Vermeeren blev totalt overmatchet på midtbanen i kampen som catalanerne vandt 5-0, så er man i Barca ikke i tvivl om belgierens kompetencer. Samtidig ser man en gylden mulighed for at hente en spiller, som kan fremtidssikre midtbanen.

Det er nemlig ingen hemmelighed, at selvom Frenkie de Jong, Pedri, Gavi og Fermín López er unge, så har resten af midtbanen med Ilkay Gündogan, Oriol Romeu og Sergi Roberto alle rundet 30 år og derfor i deres karrieres efterår. Derfor bliver man nødt til at tænke på fremtidige alternativer på trods af, at især de nytilkomne Gündogan og Romeu i øjeblikket leverer fodbold på et rigtigt højt niveau, og er medansvarlige for holdets gode resultater i de seneste kampe.

Arthur Vermeeren blev en del af Royal Antwerp’s førstehold i sommer, og har siden da optrådt 44 gange for det belgiske hold. Dertil har den 18-årig belgier også repræsenteret diverse belgiske U-landshold..:FORSIDE:.