fbpx

Deco: ’Tror Messis afsked bliver på Camp Nou’

Simon Arun Vrábel - 20.10.23

// Deco

Barcas sportsdirektør Deco har ikke ligget på den lade side på sin rejse til Brasilien, og i hans seneste interview kom han endnu engang bredt omkring sig og fik talt om spillere som Messi, Vitor Roque, Raphinha og Neymar.

Det er til mediet Lance, at Deco har været særdeles åbenmundet, og dermed givet et spændende indblik i, hvad der foregår bag kulissen i den catalanske storklub.

Messis afskedskamp
’Jeg tror der kommer en afskedskamp, og at det bliver på det nye Camp Nou. Messi vil altid være det største navn i klubbens historie, og vi har haft mange store navne som Cruyff og Ronaldo, men Messi vil nok altid være den største. Han vil helt sikkert spille en afskedskamp i Barcelona, men hvornår ved vi ikke endnu. Han er stadig aktiv fodboldspiller, og forhåbentligt vil han være aktiv i flere år endnu, for alle som elsker fodbold, elsker at se ham spille’.

Artiklen fortsætter under annoncen


Planen med Vitor Rouqe
’En af årsagerne til at jeg rejste til Brasilien var for at mødes med Vitor, møde klubben og se hvordan genoptræningen går, for siden vi underskrev kontrakten, har vi ikke set hinanden fysisk. Vores læger er i konstant kontakt med lægerne fra Athletico Paranaense, så vi er hele tiden opdateret på den del. Det vigtigste er dog, at hans skade ikke var alvorlig.

Vores idé med at hente Vitor er, at vi ser ham som en spiller for fremtiden. Han er ung, og vi har stor tiltro til ham. I øjeblikket har vi én af verdens allerbedste angribere i Lewandowski, men på et tidspunkt skal nogen overtage hans rolle. Det er en fantastisk mulighed for Vitor at kunne komme til Barca og få lov til at lære fra en spiller som Lewandowski. Vi ønsker at Vitor tilslutter sig klubben så hurtigt som muligt, men aftalen med Paranaense er, at han spiller sæsonen færdig her i Brasilien, så vi må vi se, hvad der kan lykkedes’.

Raphinhas rolle på holdet
’Raphinha havde især i sidste sæson en vigtig rolle på holdet. Efter Dembélé blev skadet, gjorde han virkelig en forskel, og vi vandt endda ligatitlen. Den første sæson i en klub som Barca er altid svær, men jeg synes, at han gjorde det udmærket. Også i denne sæson synes jeg, at han gør det godt, men han var uheldig med det røde kort i starten af sæsonen, og at han så blev skadet, da han efterfølgende kom tilbage i topform. Han er fundamental og vigtig for os, og vi håber, at han er klar om et par uger’.

Rygterne om Neymar
’Det er korrekt at der var samtaler med hans bagland, men det var samtaler som primært præsidenten havde. Muligheden var dog aldrig rigtig til stede, og der var mere tale om hypoteser end noget konkret. Financial Fair Play og de tal som vi kender til vedrørende Neymar og hans løn gjorde, at det bare ikke hang sammen. Samtidig havde han lukrative tilbud fra Saudi Arabien. Neymar er en fantastisk spiller, og han ville passe godt ind i Barca, men der var aldrig konkrete forhandlinger om et comeback’.

Deco forventes at vende tilbage til Barca senere på ugen, ligesom de sidste landsholdsspillere forventes at være tilbage på træningsbanen i løbet af fredagen..:FORSIDE:.